Friday, 12 October 2012

♥ shift petang ♥

arie ney anna keje petang..first tyme keje shift petang..sebelOm neyh kene shift pagi jew...org yg sebelOm neyh keje shift petang cakap shift petang ta banyak keje..exactly,,seriOusly bOrink dalam wad tadi..tataw nak watpe kOwt..ikOt je la seniOr wat keje..just tengOk seniOr wat keje jew tadi..tengOk  senior ue wat feeding kat pakcik ue..then sister datang..ta pasal-pasal anna kene tukar linen pakcik ue dari sisi ke sisi..btw oke la..takdenye susah mne pown..cume nak angkat dy je cOz pakcik ue agak besO..klaw anna angkat mmg tetOnggeng la..haha

then sampai la malam..dalam kOl 8 ue de patient meninggal..neyh la peluang kami dak-dak sem 1 nak cari crOss for LO(last office)..patient indian yg meninggal..so kami n staff nurse uruskan la mayat dy tadi...timbul keinsafan diri..macam mne la kalau anna kt tmpat pakcik ue..tp suatu hari ntey anna pown bakal mnyusul mcm pakcik ue..cume mase je tak tawu bile..lepas jew uruskan mayat pakcik ue shift petang pOwn habes..yeah! tyme to balek..i wants going to my hOstel..penat bekawad dalam wad..

bagus betOl nazrin ngn mursalim..tunggu dak2x wad 4A..nak balek skali..kesian ngn kami malam2x nak jalan 3 org..bagus2x..me kaseh kwn2x..tp tyme kt bukit tensiOn leyh lak usik..tawu la kmi bawu lpas uruskan mayat..hampeh betOl dak laki 2 org neyh..oke..jalan wat tataw..(padahal dlm haty mcm nak lari)jln jew..kan dah smpai hOstel..oke dah leteyh nak cite..k byeee~~


#by: nurse cOmey  (peqasan)

No comments:

Post a Comment