Wednesday, 28 March 2012

♥ • Wahai Kaum Hawa • ♥

walau tak setabah para Mujahidah . .
Namun Tabahlah pada ketetapan ALLAH . .
Kerana padanya ada Syurga!

Walau tak semulia para wanita Sirah . .
Tapi muliakan diri dengan agama yang memelihara kerana padanya ada Pahala! . .
Walau tak sesabar para wanita sholehah . .
Namun sabarkan jiwa pada nafsu dunia yg menyiksa . .
Karena padanya ada bahagia . . . .

Thursday, 22 March 2012

our practical class were finish!so i don't know what to do right now..nak study xde mo0d l0rh..dah lama la tak update post kat blog ney...this day i want to update my blog..this m0nth ada banyak events yang berlaku.my birthday,faiz birthday..explorace science computer..umur dah meningkat dalam erti yang tersirat semakin dekat dengan mati..macam2 rasa bila pikir tentang mati..mati itu pasti cuma bekalan untuk menuju hari itu tak taw ade ke tak..dah!tak0t la cakap tentang mati..tapi kena  ingat bekalan ke sana harus ditingkatkan..insyallah :)